Pannbiff med potatis & persilje-dragonsås

(Skippa lingonsylt det passade ihop med pannbiffen men inte såsen)
Potatis
Pannbiff:
1pkt tinad anammas formbarfärs
1 stor gul lök
1msk paprikakrydda
1msk timjan
1msk spiskummin
2 vitlökar
1tsk örtsalt
1tak svartpeppar
Hacka lök
Blanda allt med färsen
Forma till biffar och stek i olja på hög värme
Persilje-dragonsås:
4dl havregrädde
1msk dragon
1msk persilja
1tsk vitvinsvinäger
1tsk örtsalt
2krm svartpeppar
2krm vitpeppar
2msk majsstärkelse + 2msk vatten
Koka upp havregrädde med kryddor
Blanda majsstärkelse och vatten i en bunke och vispa tills klumpfri
Häll i det i såsen och koka upp så den tjocknar
Ställ av från plattan.
Stekt färsk broccoli:
Skär broccoli i delar
Stek i olja på medelvärme i ca 15 min