Stekt färskpotatis & vegobullar med tunfusk-dillröra, baguette & sallad

Tonfusk-dillröra: 

1 burk kikärter
1/2 rödlök
1-1 1/2dl oatly ifraice 
1msk äggfri majo  (coop extras lätt)
2 lime
2msk röd tångcaviar
2msk dill
1tsk salt
1krm vitpeppar
1krm svartpeppar

Stekt färskpotatis med vegobullar: 
Kokta färskpotatis som blev över efter midsommar. Delade och stekta ihop med vegobullar också delade. Stekta i rapsolja, kryddade med grillkrydda, salt, svartpeppar och paprikakrydda.

Sallad:
Sallad och spenat från trädgården
1/2 gul paprika
1/2 rödlök
1 tomat
1 näve rostade solrosfrön 
En skvätt rapsolja och äppelcidervinäger 
Örtsalt
Svartpeppar 


Glutenfri/går att göra glutenfri, Mat | | Kommentera |
Upp