Sockerfri vegan tårta

Min son önskade sig en grön tårta, vilket blev denna. Förutom vegan då ägg och mjölkfri så är den även glutenfri, nötfri, sockerfri, sojafri, inga stenfrukter eller mango med hänsyn till vår allergiska vänskap och familjekrets.
Tårtbotten (detta är recept gäller för en, jag gjorde två lager)
1/2tsk salt
1/2dl kakao
6 bananer
1dl rapsolja
1/2dl kakao
6 bananer
1dl rapsolja
2dl havremjöl
1krm vaniljarom
Kokos att bröa formen med
Sätt ugnen på 175grader
Mixa ihop allt med en stavmixer
Olja och häll kokos en form
Häll i allt och in i ugnen i ca 20 min
Kokos att bröa formen med
Sätt ugnen på 175grader
Mixa ihop allt med en stavmixer
Olja och häll kokos en form
Häll i allt och in i ugnen i ca 20 min
Fyllningen
1pkt jordgubbar
1msk majsstärkelse+2msk havregrädde
Ta bort det gröna på jordgubbarna och koka de i 1-2dl vatten
Blanda sen reningen
Häll i, koka upp ta av kastrullen från plattan och låt svalna
Grädden
Vispar kokosgrädde
1krm vaniljarom
Grön karamellfärg/hushållsfärg från oetker.
(Alla är veganska förutom den röda)
Toppa med hallon