Stekt färskpotatis & vegobullar med tunfusk-dillröra, baguette & sallad
Tonfusk-dillröra:
1 burk kikärter
1/2 rödlök
1-1 1/2dl oatly ifraice
1msk äggfri majo (coop extras lätt)
2 lime
2msk röd tångcaviar
2msk dill
1tsk salt
1krm vitpeppar
1krm svartpeppar
Stekt färskpotatis med vegobullar:
Kokta färskpotatis som blev över efter midsommar. Delade och stekta ihop med vegobullar också delade. Stekta i rapsolja, kryddade med grillkrydda, salt, svartpeppar och paprikakrydda.
Sallad:
Sallad och spenat från trädgården
1/2 gul paprika
1/2 rödlök
1 tomat
1 näve rostade solrosfrön
En skvätt rapsolja och äppelcidervinäger
Örtsalt
Svartpeppar