Anamma filé gryta med bulgur


1pkt anamma filéer
1 röd lök
1 burk champinjoner (hela)
2 morötter
3msk tomat puré
2 lagerblad
2dl rödvin
2dl havregrädde
7dl vatten
3 rivna vitlök
1 grönsaksbuljong
1tsk örtsalt
1tsk svartpeppar
1tsk vitpeppar
1msk paprikapulver
1msk soya
Rapsolja
Hacka grönsaker
Fräs allt i olja med kryddor
Ha i vin
Ha sen i vatten, havregrädde och resten av ingredienserna
Koka upp och sänk värmen sätt på lock och låt stå i 30 min
Dra sen sönder filéerna med två gafflar
Låt stå under lock i ca 30 min till
Koka bulgur
1tsk örtsalt
1tsk svartpeppar
1tsk vitpeppar
1msk paprikapulver
1msk soya
Rapsolja
Hacka grönsaker
Fräs allt i olja med kryddor
Ha i vin
Ha sen i vatten, havregrädde och resten av ingredienserna
Koka upp och sänk värmen sätt på lock och låt stå i 30 min
Dra sen sönder filéerna med två gafflar
Låt stå under lock i ca 30 min till
Koka bulgur
-För glutenfri byt ut bulgur mot tex ris eller potatis, byt ut soya mot glutenfri soya. Om havreprodukter ej funkar byt ut till sojagrädde